Portfólió           ... kínálatunkból


Bejárati ajtók

Az általunk gyártott bejárati ajtók mindegyike többpontos biztonsági zárral, a pánt oldalon kiemelésgátlóval készül. A légzárást és a hanggátlást egy korszerű szál erősített légkamrás és rugalmas ütközést biztosító gumitömítés segíti.

A bejárati ajtót az Ön igénye szerint a stílusosan egyszerűtől az elegánsig, a pácolt, mázolt, vagy natúr felületel készítjük. A Herholz bejárati ajtók időtállóak, és a kiválló alapanyagnak, és a gondos megmunkálásnak köszönhetően energiatakarékosak.


Ablakok

Az egyedi kivitelezésű professzionális technológiával gyártott Herholz ablakok kiválló hő és hangszigetelésűek. Minden esetben kizárólag a megrendelő igényei, valamint egyedi méret és formatervezés alapján készülnek.


A gondosan kiválasztott és előkészített alapanyag kiszabásától a felületkezelt kész termék beépítéséig mindent mi végzünk el, mert az ablakot nem elég kiválló minőségben elkészíteni, hosszú élettartamához a tok és szárnyszerkezet szakszerű beépítése is hozzájárul. A herholz ablakok nyílásirány szerint lehetnek: (bukó, nyíló, bukó-nyíló, középen felnyíló+bukó-nyíló)


Terasz ajtók

A terasz ajtó egyben teret nyit a külvilágra és le is zárja azt, így épp oly fontos a komfortérzet, a biztonság valamint kitűnő hőszigetelő képesség.

A konfortérzetet a könnyen kezelhetőség és az esztétikus kivitelezés, a biztonságot a pontos, precíz, több ponton történő záródás, míg a hőszigetelést a többrétegű hőszigetelő üveg és keretezése biztosítja. A terasz ajtók nyílásirány szerint lehetnek: (nyíló, bukó-nyíló, toló-bukó, emelő-toló)


Szekcionált távirányítós garázskapuk

A rendkívül dekoratív, esztétikus megjelenésű ugyanakkor masszív összaálítású, hőszigetelő Herholz garázskapuk egyedi méret és forma választékban készülnek.


Kapuink harmónikusan illeszkednek a ház meglévő nyílászáróihoz, mind forma, mind színvilágában. A garázskapuk kivitelezésük alapján lehetnek: (hőszigetelt, kazettás, nem hőszigetelt, vízszintes mintás, egyedi tervezésű)


Belső ajtók

A lakásban található belső ajtók nemcsak a lakás arculatának meghatározói, de bizonyos értelemben térelválasztó szerepet is töltenek be. A Herholz ajtókhoz tartozó ajtótokok minden esetben az aktuális fal szélességnek megfelelően készülnek, legyen az bármilyen széles. Az ajtólapok 3 rétegű faanyagból, Magyaroszágon egyedülállóan 45/115 mm -es szelvényvastagsággal készülnek. Engedje el a fantáziáját, és mi képzeletének nem szabunk határt, lehet natúr, pácolt vagy mázolt felület.


Műszárított faanyagok

A Herholz aszalosipari Kft. kondenzációs szárítási technológiával vállaja faanyagok műszárítását 2 * 50 m3 mennyiségben. Kiskereskedelmi árusításra luc, borovi, vörös fenyő, trópusi fafajokat tartunk állandó 200 m3 raktárkészlettel. Vásároljon nálunk, gyors pontos kiszolgálással állunk rendelkezésre.


GU Vasalatok

Cégünk a GU termékek márkaképviselete Békés Megyében. A Gretsch-Unitas cég piacvezető az épületvasalatok gyártásában termékeik ISO 9001-es szabvány szerint készülnek.


Ragasztó anyagok

Nem csak munkáinkhoz használjuk, de kereskedelmi forgalomba is a JOWAT cég ragasztó anyagait ajánljuk.

    H-5661 Újkígyós, Petőfi u 9.   -   E-mail: herholz@herholz.hu
Telefon/Fax: + 36 (66) 256-150   -   Mobil: +36 (70) 316-6548
Lap teteje