Munkáink           ... magukért beszélnek


A Herholz Aszalosipari vállakozás kisipari, egyedi tervezésű és megmunkálású termékeket gyárt. Az általunk gyártott külső és belső nyilászárók az egész ország területén megtalálhatók, és teszik konfortossá, othonossá a családi házakat.

Amennyiben meg szeretne győzödni munkák minőségéről, jöjjön el és győzödjön meg személyesen róla. A minőségi, és szakszerű, tartós nyilászárók tervezésében szakembereink segítik az Ön választását. Nem csak szaktanácsadással, de helyszíni felméréssel, a legtartósabb műszaki megoldások alakalmazásával is hozzájárulunk az Ön elégedetségéhez.

Az első ajánlatkéréstől, az Ön által megálmodott, és műszakilag, esztétikailag kivitelezhető termékek beépítésig, minden mukát elvégzünk. Így az Ön igénye szerinti színekben, és formákban készítjük el a termékeket. A szakembereink által alkalmazott lazúr vagy fedő festékek, nem csak esztétikusak, de rugalmas, tartós bevonattal biztosítják a hosszú élettartamot.

A már elkészült egyedi termékeket, szakszerűen ki is szállítjuk az ország bármely pontjára, majd az Ön által megálmodott helyre be is építjük.


    H-5661 Újkígyós, Petőfi u 9.   -   E-mail: herholz@herholz.hu
Telefon/Fax: + 36 (66) 256-150   -   Mobil: +36 (70) 316-6548
Lap teteje