Értékesítés           ... minőséget jó áron


A HERHOLTZ márkájú, nyílászárok kizárólagos képviselője Budapesten és környékén valamint a Dunántúlon a:
Nyíló-Bukó Ajtó Ablak és faipari termékeket forgalmazó Kft 1992- ben alapított magyar családi vállalkozás, fa nyílászárók gyártásával és műanyag nyílászárók értékesítésével foglalkozik.

A Nyíló-Bukó Kft. és a Herholz Asztalosipari Kft. közt 2002-ben létrejött fúzió eredményeként saját gyártású egyedi nyílászáró rendszer került forgalomba, mely HERHOLZ ABLAK márkanéven kapható.

Magyarországon napjainkban rengeteg cég gyárt kültéri és beltéri nyílászárókat, így a laikus megrendelőknek nehéz eldönteni, kit és miért válasszon.

Ebben kívánnak segíteni a két cég munkatársai. A Kerholz Kft, minden évben méri a vevői elégedettséget, ami 2005-ben 90% fölött volt. A Nyíló-Bukó Kft. üzletpolitikája a megrendelők korrekt tájékoztatása és emellett a legfontosabb a szolgáltatása kiemelkedő minősége.

Szolgáltatások:
  · számítógépes tervezés
  · folymatos részvétel és egyeztetés a szakmákkal
  · helyszíni felmérés vakolás és ajzatbetonozás után
  · méretre gyártás
  · az árajánlat tartalmazza a szegőlécet és szerelését
  · szerződéseinkben szavatoljuk a minőségi termék megóvását
  · szakszerű helyszínre szállítás
  · folymatoan képzett beszerelő csapat
  · karbantartás
Termékeink:
Egyedi gyártású kültéri és beltéri nyílászárók. A gyártott termékek kiemelkedően jó minőségét a naprakész szakmai ismeretek és a nagyon modern géppark biztosítja. A gondosan kiválasztott alapanyagok és Európában elismert beszállítókkaal való együttműködés a termékeink megbízhatóságának alapja.

    H-5661 Újkígyós, Petőfi u 9.   -   E-mail: herholz@herholz.hu
Telefon/Fax: + 36 (66) 256-150   -   Mobil: +36 (70) 316-6548
Lap teteje